Lun. Jun 5th, 2023

Ja és desembre, i Catalunya es prepara com sempre per a una de les celebracions més importants de l’any, les festes de Nadal i d’any nou, però aquestes festes tenen aquest any un agre sabor, ja que no només es esperessin regals, també s’esperen eleccions.

Ja comença el compte enrere per a les eleccions a Catalunya, i amb aquestes s’esperen molts canvis, bons és clar, i és que la comunitat es mereix ser millor i tornar a la normalitat, on la majoria dels catalans al desembre contracten serrallers per millor la seva seguretat.

Els serrallers a Catalunya són molt demandats durant aquest mes de festivitats, ja que és l’última oportunitat de l’any de complir molts dels propòsits que es van fer a finals de l’any passat, i és que millorar la seguretat dels béns és un d’ells, que és a més molt comú.

Són moltes les tradicions que tenen els catalans, i entre aquestes està tenir una destacada participació en les eleccions, però aquestes eleccions de desembre són molt més importants que altres eleccions, ja que són uns comicis realitzats després de la destitució de l’antic cap de govern.

Després de tot el drama viscut amb l’expresident de govern Puigdemont i de tot el que va venir després, com la violència i tot això, el que es busca a Catalunya és tornar a la normalitat, que es visqui en una comunitat on la preocupació principal sigui el clima i no la política.

Per als catalans el Nadal és sagrada, ja que és una de les dates més importants per un motiu, la família es reuneix i es posen de manifest unes de les tradicions més importants, el menjar, la qual es comparteix i té un significat molt especial.

Tant de bo aquest Nadal els catalans puguin gaudir-les de la millor manera, i és que tots es mereixen passar unes bones festes de Nadal, per això és que es busca que tota aquesta situació política pugui acabar-se el més aviat possible, ja que aquesta afecta a tots els habitants de aquesta comunitat.

Decoracions nadalenques i campanyes electorals

Sembla que el Nadal d’aquest 2017 no tindrà només als carrers flors de nadal, garlandes i moltes llums, sinó que també hi ha la propaganda política en l’ambient, la qual cosa posa de manifest el fet imminent que queda molt poc temps per a la celebració d’aquestes eleccions.

I és que les eleccions que es van a realitzar són molt importants, de fet, moltes persones creuen que aquesta és una oportunitat per demostrar també al món i al govern espanyol que és el que volen, si és ser lliures o continuar depenent d’Espanya.

Tot i que els guanyadors de les eleccions siguin persones que estiguin a favor de la independència, és clar que aquest no és el moment històric per a aquesta, per això els resultats de les mateixes són molt importants i han tendit a generar molta angoixa en la població.

Por admin